Keitä olemme?


 Veera Marjamäki

21-vuotias
Seinäjoki

Olen opiskellut aiemmin Kankaanpään ammattikoulussa kokiksi ja tarjoilijaksi, tällä hetkellä opiskelen restonomiksi 3.vuotta.
 Halusin lähteä Espanjaan harjoitteluun, koska englannin kieleni ei ole kovin hyvä ja ajattelin, että saan täällä siihen hyvää harjoitusta, kaiken kukkuraksi täällä onkin pakko myös opetella vähän espanjan kieltä, sillä kantaväestö ei puhu oikeastaan ollenkaan englantia.
On myös mielenkiintoista nähdä eri maan ruoka- ja työkulttuuria, ja kuinka paljon ne eroavat Suomen kulttuurista.
 
 

 


Hanna Hakala
22-vuotias
Seinäjoki

Olen restonomi-opiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulusta.
Halusin lähteä Espanjaan harjoitteluun saadakseni uusia kokemuksia ja tutustuakseni paremmin paikallisten tapoihin ja ruokakulttuuriin. Vaikka erikoistumisharjoittelu ei välttämättä ole paras hetki lähteä ulkomaille, ajattelin että se on parempi nyt kuin ei olleenkaan. Halusin saada kokemusta työskentelystä muuallakin kuin ravintolassa, joten hotelli/hostelli oli oikein mielenkiintoinen tarjous johon piti tarttua.  Ulkomaan harjoittelulta toivon myös saavani itsevarmuutta englannin puhumiseen ja uusissa tilanteissa toimimiseen.





Janina Heikkinen
23-vuotias
Seinäjoki

Olen kolmannen vuoden restonomi-opiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Suoritan tällä hetkellä Granadassa erikoistumisharjoitteluani, joka kestää kolme kuukautta. Suoritin myös perusharjoitteluni Espanjassa ravintolassa viime vuonna, joten maa ja kulttuuri oli ennestään tuttu, vaikka kaupunki onkin tällä kertaa eri. Halusin erikoistumisharjoittelussani tutustua enemmän hotellissa työskentelyyn sekä saada varmuutta englannin kielen puhumiseen, sillä sitä ei tullut perusharjoittelun kautta. Toiveena olisi myös oppia hieman puhumaan espanjaa kolmen kuukauden aikana.



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Buen año nuevo 2019!

Kuulumisia