Buen año nuevo 2019!

Hyvää uutta vuotta 2019!

Granadassa juhlimme uutta vuotta hieman Suomeen poiketen. Kokoonnuimme kaupungintalon edustalle odottamaan vuoden vaihtumista paikallisten tapaan. Aukiolla jaettiin juhlijoille päähineitä, serpentiiniä, maskeja ja viinirypäleitä. Espanjassa on tapana syödä vuoden viimeisillä 12 sekunnilla 12 viinirypälettä tuomaan onnea seuraavan vuoden kuukausille.
Onnea tuo myös cavan, eli kuohuviinin juominen puolen yön aikaan, jossa on upotettuna jokin kultainen esine. Uuteen vuoteen tulisi myös astua kello 12 jälkeen oikella jalalla ja samalla jalalla tulisi nousta uudenvuoden päivänä jalalla ylös. 
Hannalla oli myös uudenvuoden aattona tehtävänä toimia "hostina" hostellin asukkaille. Hostellilla tarjottiin asiakkaille juotavaa ja naposteltavaa, jonka jälkeen Hanna johdatti asiakkaat kaupungintalon aukiolle odottamaan vuoden vaihtumista. 


Keräännyimme vuoden vaihteen jälkeen muiden hotellin ja hostellin työntekijöiden kanssa hotellille katsomaan kaupungintalolla esiintyvää bändiä.

Paikalliset kerääntyivät aukiolle odottamaan vuoden vaihtumista.


Paikallinen bändi esiintyi vuoden vaihteen jälkeen kaupungintalolla.


Hannan perhettä on ollut myös vierailemassa Granadassa kuluneen viikon ajan. Vierailimme heidän kanssaan kasvitieteellisessä puutarhassa. Tulevina päivinä tarkoituksena olisi vierailla katedraalissa ja käydä katsomassa flamengo esitystä. 



Riikinkukkoja


Maisema kasvitieteellisestä puistosta Alhambralle.

     Maisema kasvitieteellisestä puistosta Sierra Nevadaan.

Hotellilla on joulun aika ollut kiireistä suuren asiakas määrän takia. Työtehtävänä on ollut edelleen päivitellä vanhoja mainoksia muun muassa aamupalasta ja juomalistoista. Viime aikaisin tehtävä on ollut luoda mainos video hotellin telkkareihin, jossa opastetaan asiakasta esimerkiksi turisti kierroksista ja kuinka saapua hotellille eri kulkuneuvoilla. Odottelemme tulevalta kuukaudelta enemmän puuttuvia tehtäviä, kuten työvuorolista suunnittelua ja ruokalista suunnittelua, kun kiireet hotellilla ja hostellilla helpottuvat.  

Olemme kokeneet, että työtehtävät on muuttunut huomattavasti otettuamme yhteyttä Spain Intershipiin, mutta viikottain joudumme hieman muistuttelemaan asiasta esimiehillemme. Ymmärrämme, että joulunaika luo ylimääräisiä kiireitä esimiehillemme jo itsestään, joten olemme yrittäneet olla kärsivällisiä ja odottaa puuttuvien työ tehtävien kanssa vuoden vaihteen yli. Olemme kuitenkin jo ottaneet yhteyttä johtajaamme ja odottelemme häneltä tällä hetkellä vastausta työtehtäviin liittyen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia

Tutustumista respassa työskentelyyn ja pikkujoulut