Tutustumista respassa työskentelyyn ja pikkujoulut

Isoimmat yksittäiset ryhmät ovat nyt hostellista lähteneet, joten catering-vuoroja ei enää ole ollut. Sen sijaan olemme päässeet hieman tutustumaan respassa työskentelyyn. Vaikka emme voisi yksin respassa työskennellä, koska emme osaa puhua sujuvaa espanjaa, on meille haluttu opettaa joitain asioita, jotta ymmärrämme heidän toimintatapaansa kokonaisvaltaisemmin.

Olemme päässeet vahvistamaan varauksia, harjoittelemaan check-in:in ja check-out:in tekemisiä sekä perehtymään muihinkin paperitöihin. On ollut kiinnostavaa saada kuulla, millä perusteilla esimerkiksi varauksia voidaan hylätä.

Tällä viikolla juhlimme myös pikkujouluja koko hotellin ja hostellin työporukan kesken. Suomalaisista pikkujouluista poiketen ilta sisälsi paljon tanssia ja äänekästä keskustelua.


 
Työporukkamme on melko kansainvälinen, ihmisiä on tullut monista maista; Puolasta, Iso-Britanniasta, Etelä-Koreasta, Saksasta, Italiasta, Tšekistä, Kolumbiasta, Ranskasta, Venezuelasta..
 
 
 
 
 
Kävimme myös paikallisessa eläinpuistossa, jossa näimme muun muassa laiskiaisen, kissamakeja, kilpikonnia, ja useita kaloja ja meduusoja.
 
 
 


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Buen año nuevo 2019!

Kuulumisia