Työharjoittelupaikka

Nest White-hostel:

Työskentelemme hostellissa, missä tarjoillaan asiakkaille aamiaista, lounasta ja illallista lisämaksusta. Hostellissa on noin 40 huonetta, joissa majoittuu huoneesta riippuen 2-10 henkilöä. 
Aamiaisella tarjotaan leipää, kinkkua, juustoa, jugurttia, muroja ja makeita leivoksia. Lounas ja illallinen tulee hostelliin valmiina ja ruoka katetaan ja tarjotaan asiakkaille. 

Aamiaisvuorot alkavat klo 7.45 ja loppuvat 16.00. Työpäivän sisältö on aamiaisen huolehtimista ja aamiainen tarjoillaan 8.00-11.00. Tämän jälkeen aamiainen kerätään pois ja siivotaan sali, kun ruokasalissa siivoukset ovat hoidettu mennään auttamaan siivoojia huoneiden siivouksessa. Catering-tilauksissa aamuvuoro auttaa catering-vuorolaista, tai hoitaa tilaukset yksin.

Catering-vuoro on klo 11.00-16.00 ja 19.00-22.00. Catering-vuorolainen kattaa pöydän ja laittaa ruuat tarjolle, kun asiakkaat ovat syöneet, kerätään astiat ja ne tiskataan. Lounaalla on espanjalaista kotiruokaa ja iltaisin asiakkaille tarjotaan kevyempi iltapala, jossa on leipää, erilaisia leikkeleitä, juustoa ja salaattia.



Nest Style-hotelli:

Nest Style- hotelli on noin 30 huoneen hotelli keskellä Granadan keskustaa. Nest Style tarjoaa myös asiakkaille hotellin kanssa samassa rakennuksessa olevia isompia huoneistoja vuokrattavaksi, jotka sisältävät oman keittiön. Hotellihuoneet ovat 1-4 hengelle ja asunnot ovat noin 2-6 hengelle.  Hotellissa tarjoillaan asiakkaille aamiaista. Hotellissa työskentelee noin 10 henkeä sekä työharjoittelijat, joita on 4-5 henkeä. 

Aamupala vuoro alkaa 7.45 ja päättyy 16.00, jossa huolehditaan aamupala linjastosta 12.00 asti. Aamiaiseen kuuluu muun muassa erilaiset leivät, leikkeleet, juomat, hedelmät, Enspanjalainen munakas ja makeat leivonnaiset. Asiakaspaikkoja on noin 16 hengelle. Hotellin "ravintolan" tiloissa toimii myös asiakkaille tarkoitettu itsepalvelu keittiö, jota he voivat hyödyntää 12 eteenpäin.
Aamupalan päätyttyä työntekijä siivoaa aamupalan pois ja menee sen jälkeen auttamaan muita työntekijöitä siivouksessa.  







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Buen año nuevo 2019!

Kuulumisia

Keitä olemme?