Työtehtävämme

Työtehtävämme täällä eivät ensimmäisen viikon aikana olleet aivan sitä, mitä niiden olisi kuulunut olla. Hoidimme aamupalaa ja siivosimme esimerkiksi huoneita todella paljon. Otimme yhteyttä esimieheemme ja tämän jälkeen työtehtävämme ovat hieman muuttuneet.

White Nest Hostellissa olemme saaneet enemmän vastuuta, ja meille on annettu tehtäväksi huolehtia inventaarioiden teosta ja sen merkkaamisesta, ruokatilausten teosta, omavalvonnasta huolehtimisesta ja olemme vastuussa, että ruoat ja juomat kulkevat päivämäärän mukaisessa järjestyksessä asiakkaille. Lisäksi hostellissa on usein isompia ryhmiä, joiden lounaista ja illallisista vastaamme. Tällä hetkellä majoittautuu 40 hengen ryhmä puolalaisia opiskelijoita ja viime viikolla oli 15 hengen ryhmä opiskelijoita Tsekistä.



Tsekkiläisten iltapala



Hotellilla työtehtävät muuttuivat myös hieman. Vastuulle annettiin muun muassa inventaarion tekeminen 2 kertaa viikossa ja huolehtiminen siitä, että ruokaa kulutetaan päiväys merkintöjen mukaan niin, että tulisi mahdollisimman vähän hävikkiä. Suurempaa muutosta työtehtäviin hotellilla ei kuitenkaan tapahtunut.

Spain Internship-rekrytointipalvelu, jonka kautta saimme työharjoittelu paikan, otti meihin yhteyttä ja kyseli, kuinka harjoittelu sujuu. Vastasimme, että harjoittelu on alkanut ihan hyvin, mutta emme ole saaneet tehdä työtehtäviä, joista sovimme ennen harjoittelun alkamista. Spain Internship otti yhteyttä työnantajaamme, jonka jälkeen muutosta tuli huomattavasti. 

Tällä hetkellä työtehtävämme on alkanut olemaan sitä, mistä sovittiin. Hotellilla työtehtäviksi on annettu koko omavalvonnan päivittäminen ja siitä viikottainen huolehtiminen, ruoka-tuotteiden tilaukset sekä muut erilaiset tehtävät, kuten mainosten tekemiset. Esimiehet on myös antaneet meille tilaisuuden esittää muitakin toiveita työtehtävistä, joista ei sopimuksessa erikseen sovittu. 

Kulunut kuukausi on ollut hieman turhauttava, koska olemme kokeneet, että harjoittelupaikka ei tarjoa meille sitä, mistä sovittiin, vaikka otimme työtehtävämme puheeksi työnantajamme kanssa. Ulkoisen tahon puuttuminen asiaan on auttanut meitä paljon ja tällä hetkellä koemme, että harjoittelupaikka voi tarjota meille niitä työtehtäviä, mistä ennen harjoittelun alkamista sovittiin. Olemme pohtineet kulunutta kuukautta ja miettineet, että työtehtävät olisivat varmasti olleet oikeanlaisia jos olisimme heti ensimmäisellä viikolla asettanut vaatimukset ja olisimme tehneet selväksi työnantajallemme ja esimiehillemme mikä harjoitteluumme kuuluu ja mikä ei.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Buen año nuevo 2019!

Kuulumisia

Tutustumista respassa työskentelyyn ja pikkujoulut